Notícies

Iván Serrano deixarà el seu càrrec de regidor al ple de demà dijous

Iván Serrano

Joaquín Eandi

Iván Serrano finalitzarà demà la seva etapa a la política institucional. Joaquín Eandi prendrà el relleu al Grup Municipal

La renúncia d’Iván Serrano al càrrec de regidor es realitzarà formalment al pròxim ple municipal, aquest dijous 28 de setembre. La decisió va ser comunicada a l’Ajuntament el passat mes d’agost, i prèviament a l’Assemblea d’Abrera en Comú motivada pel compliment de 12 anys exercint la representació política al Consistori d’Abrera.

Iván Serrano va incorporar-se com a regidor al 2005 en representació d’EUiA Abrera. Els últims dos anys ha representat a Abrera En Comú al Consistori després de la constitució d’aquest nou espai polític on conflueixen persones de diferents partits polítics, sindicats i ciutadania independent.

Compleix així l’equivalent a tres mandats dedicats al servei de la ciutadania d’Abrera a través d’una tasca majoritàriament d’oposició, realitzada des del compromís amb el poble d’Abrera i orientada fonamentalment, a la defensa dels drets socials i del medi ambient abrerenc. Tasca que s’ha traduït en accions de defensa d’un model de poble socialment just, especialment en temps de crisi i de degradació dels drets laborals i les condicions de treball; respectuós amb l’entorn natural i ferm davant els planejaments d’infrastructures que l’han amenaçat i l’amenacen; un poble participatiu i dinàmic culturalment i compromès democràticament amb els drets humans i civils. Iván Serrano reprendrà la militància de base a Abrera en Comú després del seu pas per la política institucional.

Abrera en Comú té un grup municipal format per tres persones membres que van ser escollides per primàries obertes, format per l’actual portaveu, Valeri Mena i la regidora Cristina Bigordà. El relleu d’Ivan Serrano va ser escollit per l’Assemblea d’Abrera En Comú entre els diferents membres de la llista electoral, designant a Joaquín Eandi per incorporar-se com a regidor del Grup Municipal.

Joaquin Eandi, membre actiu d’Abrera en Comú i un dels fundadors del nou espai, prové de Podem i del món associatiu d’Abrera. Als seus 21 anys acumula una trajectòria d’activisme estudiantil, polític i cultural que s’ha expressat en múltiples espais abrerencs. Comunicador de professió i estudiant de Grau en Comunicació i Indústries culturals, s’incorpora a la política institucional amb vocació de servei, com a extensió del seu compromís amb Abrera.

Abrera En Comu Redacció

Deixa un comentari