Activitat institucional

Mocions del ple 25 maig 2017

Per aquest ple Abrera en Comú presentem dos mocions. La moció en defensa de l’autonomia local rebutja dos aspectes dels pressupostos generals de l’estat pel 2017 que encara es troben en tràmit parlamentari i que suposen greus atacs del govern del PP contra els ajuntaments com són la limitació a les polítiques de contractació públiques municipals i l’obstacle que imposa la disposició addicional 27 dels pressupostos de l’estat a les remunicipalitzacions de serveis.

L’altra moció planteja que l’Ajuntament d’Abrera es posicioni al capdavant de la lluita per eradicar l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia instant al govern de l’estat a que doni suport a una proposició de llei presentada al congrés per lluitar contra aquestes discriminacions. Així mateix, entre altres punts, la moció també proposa que l’Ajuntament d’Abrera commemori cada any el 17 de maig, Dia Mundial contra la LGTBIfòbia i el 28 de juny, Dia internacional de l’alliberament LGTBI i la diversitat sexual, familiar i de gènere.

També presentem tres preguntes escrites: sobre les obres que afecten a la primera entrada a Abrera des de l’A2 i que s’estan allargant per sobre dels terminis previstos; sobre el procés de redacció del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que també està fora de termini i la darrera sobre la construcció d’una pista d’atletisme, una d’aquelles promeses electorals que sempre es queden en un calaix.

Moció pressupostos generals de l’Estat (PGE) 2017 i autonomia municipal

Moció en motiu del 17 de maig, dia internacional contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia

Pregunta sobre les obres de la A2

Pregunta sobre la pista d’atletisme

Pregunta sobre l’estat del procés el POUM

Abrera En Comu Redacció

Deixa un comentari