Notícies

Obres de l’A-2: preguntem al Ministerio de Fomento

Davant la passivitat de l’Alcalde, Abrera En Comú hem enviat un correu a la delegació del Ministerio de Fomento per demanar explicacions. L’Ajuntament ens ha facilitat certa informació que ens hem vist obligats a certificar: hem escrit una carta al Ministerio de Fomento.

  • Quan finalitzaran les obres? És veritat que durarà fins a juliol com afirma el govern PSC-ERC-CiU?
  • Quines són les causes del retràs de sis mesos de les obres?

Benvolgut Sr. Enric Millo i Rocher,

Com ja sabeu, des de finals del passat mes d’agost s’estan duent a terme obres, impulsades pel Ministeri de Foment, de millora hidràulica en el Torrent Gran d’Abrera al seu pas per sota de l’Autovia A-2 i a la via de servei lateral d’accés al nucli urbà d’Abrera i al polígon industrial Sant Ermengol. Aquesta és una obra que implica el tancament del vial lateral d’entrada a Abrera al seu pas per sobre del Torrent Gran i que estava projectada en una previsió inicial de sis mesos.

No hi ha cap dubte de la necessitat d’aquesta intervenció arran de la detecció d’esquerdes en aquesta infraestructura al maig del 2016, segons informacions del regidor d’Obres i serveis de l’Ajuntament d’Abrera. Ara bé, l’impacte que estan tenint aquestes obres sobre la mobilitat dels nostres veïns i veïnes, que han vist suprimida la principal de les tres entrades des de l’A-2 a Abrera durant gairebé un any i els problemes de congestió del trànsit a l’autovia, així com la falta d’informació concreta sobre la finalització definitiva de les obres ens porten a sol·licitar la següent informació:

1. Confirmació de la data de finalització de l’obra i de l’obertura de l’accés a Abrera per Les Mates i si serà a finals de juliol, tal com ens informà el govern municipal al ple ordinari de maig.

2. Una explicació sobre les causes de la prolongació de les obres sis mesos més, de moment, per sobre de la previsió inicial que va fer pública el govern municipal.

A l’espera de la vostra resposta, rebeu una cordial salutació 
Valeri Mena
Portaveu del Grup Municipal d’Abrera en Comú a l’Ajuntament d’Abrera 

Abrera En Comu Redacció

Deixa un comentari