Notícies

Volem unes festes lliures de sexisme

Al pròxim ple de juliol presentarem una moció que demana l’acord de tots els grups municipal perquè el Consell Municipal de les Dones d’Abrera impulsi un Protocol de prevenció de les agressions sexuals i el sexisme a les festes.

La intenció és cercar un acord de tots els grups per comprometre a l’Ajuntament en l’eradicació del sexisme i evitar que es produeixin actes contraris als drets de les dones, tant per a prevenir i actuar davant de les agressions sexuals com per evitar que a les festes es programin continguts musicals o culturals que promouen valors sexistes, com ha passat aquesta festa major.

La moció traslladarà al Consell de les Dones d’Abrera que valori l’elaboració d’aquest protocol que ja comencen a implantar molts municipis compromesos contra les violències masclistes i que dóna resposta a les reivindicacions feministes.

Així mateix, la moció busca adherir a l’Ajuntament en el manifest que van fer públic les entitats d’igualtat d’Abrera, Dones i Futur i Abrera contra la violència de gènere, lamentant que es doni espai a continguts sexistes en actes que promou l’Ajuntament. Abrera en Comú ja va manifestar suport a aquest manifest i ho elevarà al Ple municipal perquè l’Ajuntament manifesti el rebuig a les violències masclistes.

Abrera En Comu Redacció

Deixa un comentari